Алан Уокер та Іна Вролдсен представили літній гімн «Барселона»

Після випуску «Unsure» з Кайлі Кентралл, Алан Уокер повертається на передній план зі своїм новим релізом «Барселона» — за участю культової вокалістки Іни Вролдсен.

Трек, спочатку створений на основі демо Іни, став реальністю, коли Іна представила написане нею чорнове демо Алану Вокеру, який почав продюсувати, як тільки почув його, закохавшись у його потенціал. “Barcelona” також супроводжуватиметься ексклюзивним новим музичним відео, яке стане продовженням відео “Unsure”, знятого в захоплюючому світі Walkerworld. Відео «Барселона» стане першою частиною епічної трилогії відеороликів, знятих у захоплюючому та динамічному світі Walkerworld у Fortnite.

Нагадаємо пара об’єднала свої сили у 2017 році, коли Вокер представив енергійний та оптимістичний ремікс на хіт Вролдсена «Strongest», який згодом став успішним партнерством для обох сторін. Денс-поп-дует знову зустрівся у 2022 році, коли вони разом запишуть «Blue», ще один чудово створений танцювальний поп-запис, який увійшов до альбому Уокера «Walkerverse Pt. Альбом I&II. Факти показують, що коли ці два гіганти танцювальної музичної сцени поєднуються, вони створюють неймовірну музику, і цей реліз «Barcelona» не став винятком!