Помер ексучасник гурту One Direction Ліам Пейн

Ексучасник англо-ірландського попгурту One Direction Ліам Пейн помер після того, як упав з балкона свого номера в готелі, що на третьому поверсі, в Буенос-Айресі.

Ліам Пейн наклав на себе руки після прийому, попередньо, мефедрону і кокаїну. Про це розповіла співробітниця готелю CasaSur Palermo, де відпочивав екс-вокаліст One Direction.

Зі слів співробітниці готелю, музикант спочатку знепритомнів у холі, потім його дотягли до номера, там він вжив, став істерити, кричати, просити на колінах вибачення у дівчини за його безладне життя, потім розбив ноутбук, телевізор, а потім випав з вікна.

Медики діагностували у нього перелом основи черепа. Смерть настала миттєво.

Міністерство закордонних справ Великої Британії також підтвердило, що підтримує зв’язок із владою Аргентини «у зв’язку з повідомленнями журналістів про смерть британця». Жодних інших подробиць не було надано.

Після повідомлень про смерть Ліама Пейна до готелю, де стався інцидент, почали приходити його фанати, аби вшанувати його пам’ять.

 

Пейн двічі був учасником британського телевізійного шоу X Factor — у 2008 і 2010 роках. У 2010 році він долучився до гурту One Direction, який став одним із найбільш популярних свого часу. Однак у 2016 році гурт припинив своє існування.

Наступного року співак почав сольну кар’єру. Так, у 2017 році його дебютний сольний сингл Strip That Down посів третє місце в британському чарті