Біллі Айліш розпочинає новий тур у Квебеку

Учора ввечері Біллі Айліш розпочала свій довгоочікуваний новий тур у Centre Vidéotron у Квебеку, Канада. Тур знаменує собою її першу велику концертну серію з моменту виходу її останнього альбому Hit Me Hard and Soft. Шанувальники в Італії зможуть побачити живе шоу 8 червня 2025 року на Unipol Arena у Болоньї.

У сет-лист увійшло понад 25 пісень, деякі з яких були виконані у скорочених версіях. Однак, зокрема, була відсутня її пісня No Time to Die із саундтреку до фільму «Джеймс Бонд», удостоєна премій «Оскар», «Греммі» та «Золотий глобус». Ще одним сюрпризом стала відсутність її брата та творчого партнера Фіннеаса, який зазвичай супроводжує її у турне.

Айліш відкрила концерт, стоячи на вершині величезного, освітленого куба, який служив рухомим елементом сцени та візуальним дисплеєм протягом усього виступу. Вона була одягнена в яскраву червону футбольну майку з номером 26, коли вона почала виконувати Chihiro and Lunch зі свого останнього альбому.

Одним із яскравих моментів концерту стало виконання Айліш When the Party’s Over, коли вона створила живий вокальний цикл, одночасно попросивши публіку дотримуватися тиші. “Це божевілля – вперше співати ці пісні наживо перед публікою”, – поділилася вона, розмірковуючи про треки з Hit Me Hard і Soft.

Шоу вміло збалансувало енергійні біти з інтроспективними моментами, доставляючи глядачам як «жорсткі», так і «м’які» враження. У безтурботний момент Айліш попросила публіку допомогти їй розплутати волосся, що заплуталося в її намисто.

Останньою піснею перед фіналом стала Birds of a Feather, на яку Айліш нещодавно випустила офіційний відеокліп.