Кайлі Міноуг випускає новий сингл “Lights Camera Action” з майбутнього альбому Tension II

Кайлі Міноуг повернулася зі своїм новим електризуючим синглом Lights Camera Action, першим релізом її майбутнього альбому Tension II. Вихід запланований на 18 жовтня на BMG/Darenote, альбом є продовженням торішнього Tension і може похвалитися співпрацею з Diplo, Bebe Rexha та іншими.

Спродюсований Льюїсом Томпсоном, який написав трек разом з Міноуг та Іншою Вролдсен, «Lights Camera Action» пропонує пульсуючий поп-гімн, що демонструє фірмовий стиль Кайлі. Шанувальники отримають додаткове задоволення, оскільки сингл супроводжується реміксами від Confidence Man, Zach Witness та JACONDA, які додають нові верстви до динамічної пісні.

Прем’єра офіційного музичного відеокліпу, режисером якого виступила Софі Мюллер, відбудеться сьогодні (27 вересня), обіцяючи візуальне видовище, яке відповідає заразливій енергетиці треку.

 

Tension II Міноуг – один з найочікуваніших поп-альбомів року, що послідував за успіхом його попередника. Завдяки гучним колабораціям та яскравому продюсуванню він обіцяє стати ще одним визначальним моментом у її легендарній кар’єрі.