LEVELS» AVICII ПРИЄДНАЄТЬСЯ ДО КЛУБУ НЕВЛОВИМИХ ТРЬОХ КОМ SPOTIFY

Яскравим нагадуванням про неминучий спадок Avicii стало те, що «Levels» перевищив позначку мільярд прослуховувань на Spotify.

Це більше, ніж просто число – це мільярд моментів радості та мільярд спогадів, створених на танцполах та фестивалях по всьому світу. Навіть через роки після трагічної смерті легендарного діджея “Levels” продовжує резонувати, доводячи, що відмінна танцювальна музика справді непідвладна часу.

В епоху швидкоплинних, шаблонних вірусних танцювальних хітів “Levels” доводить свою стійкість як гімну покоління. Випущена 28 жовтня 2011 року, це шоста пісня Avicii, яка досягла цієї позначки після “Hey Brother”, “Wake Me Up”, “The Nights”, “Waiting For Love” та “Without You”.

“Levels” залишається однією з найпопулярніших пісень EDM у світі. До цьогорічного Tomorrowland вона була названа найкращим гімном в історії фестивалю, набравши найбільшу кількість голосів фанатів в опитуванні «Tomorrowland Top 1000». 25-та річниця заходу в Бельгії потім перетворилася на емоційний реквієм по Avicii, чий вічний трек знайшов нове життя завдяки Hardwell, Afrojack та багатьом іншим.