Тейлор Свіфт виграла сім нагород на VMA 2024

Тейлор Свіфт виграла сім нагород на VMA 2024, яка пройшла в UBS Arena у Нью-Йорку в середу (11 вересня). Таким чином, загальна кількість нагород за кар’єру Свіфт досягла 30, що дозволяє їй зрівнятися з Бейонсе та стати головним переможцем в історії шоу. Нагадаємо Бейонсе виграла 26 нагород самостійно, дві у складі The Carters та дві у складі Destiny’s Child.

 

П’ять своїх нагород Свіфт отримала у тандемі з Постом Малоном, її співавтором з хіту Fortnight. Це поставило його на друге місце у загальному заліку нагород вечора.

Fortnight виграв відео року. Це третій рік поспіль – і п’ятий рік загалом – коли Свіфт перемагає у цій категорії. Раніше вона перемагала за “Bad Blood” (2015), “You Need to Calm Down” (2019), “All Too Well: The Short Film” (2022) та “Anti-Hero” (2023). Це збільшує рекорд Свіфт за кількістю перемог у категорії, а також робить її першою людиною, яка перемагала три роки поспіль.

Відео на Fortnight перемогло в номінації «Краща режисура». Свіфт перемагала в цій категорії чотири рази з останніх п’яти років (за відео, що вона зрежисувала особисто). Раніше вона перемагала за “The Man”, “All Too Well: The Short Film” та “Anti-Hero”.

Свіфт також виграла премію “Артист року” другий рік поспіль. Вона стала першою артисткою, яка двічі перемогла в цій категорії, яка була введена у 2017 році.

Крім того, «Fortnight» перемогла в номінації «найкраща співпраця». Це третя перемога Свіфт у цій категорії після «Bad Blood» (за участю Кендріка Ламара) та «I Don’t Wanna Live Forever» із Зейном.

Також вона виграла в номінації «найкращий поп» утретє, що ставить її в один ряд із Брітні Спірс та Джастіном Тімберлейком за кількістю перемог у цій категорії. (Рахунок JT включає дві перемоги з *NSYNC.)