Боб Сінклер висловив стурбованість щодо телефонів на концертах

Музична індустрія багато в чому залежить від живих виступів музикантів та діджеїв. Боб Сінклер вкотре роз’яснює шанувальникам, що ключ до чудової музики та відмінної енергетики – «зосередитися на музиці».

Жива музика – це коли ви знаходитесь в моменті, коли діджей і натовп живлять один одного своєю енергією. Боб Сінклер раніше поділився своїм повідомленням після свого сету на Міконосі, де він заявив: «Чорт, я почуваюся таким пригніченим сьогодні ввечері. Це жах. Це був найгірший концерт за всю мою кар’єру». Проте, схоже, його розчарування знову передалося натовпу.

@bobsinclar

Basta Pioli Basta #housemusic #summervibes #bobsinclar #italy🇮🇹

♬ son original – Bob Sinclar

Підпис Боба Сінклера у його нещодавньому пості в Instagram «СЛУХАЙТЕ МУЗИКУ». Боб пояснює свій бік діджеїнгу, де він не очікує, що фанати прийдуть у клуб і танцюватимуть. Він хоче, щоб фанати показали йому “фізичну енергію”, щоб він міг розповісти свою історію через музику. У відео він також роз’яснює ефект доміно, коли кілька людей під час концерту розмовляють телефоном і як це може зламати енергетику гурту.

Загалом Боб Сінклер також заявляє, що у нього немає проблем з людьми, які знімають відео. Він каже: «Два відео, цього достатньо; зосередьтеся на музиці».