Cheat Codes та легендарний гурт Train дарують ще один літній хіт “Bloom”

Cheat Codes, динамічне тріо артистів із Лос-Анджелеса, випустили свій останній сингл «Bloom» у співпраці з 3-кратним володарем премії «Греммі» гуртом Train.

«Bloom» — круте доповнення до вражаючого списку спільних робіт Cheat Codes цього року, після таких хітів, як Find Love Now з Punctual і Raphaella, Morning з Джейсоном Деруло, De La Ghetto і Galantis, Head Up з Birdy та “Stay Another Night” з Regard. Для Train цей трек знаменує собою захоплюючу пригоду на нових музичних територіях, демонструючи їхню здатність розвиватися, зберігаючи при цьому своє емоційне фірмове звучання.

Cheat Codes висловили своє хвилювання щодо роботи з Train, зазначивши, що для них це був «момент повного кола», оскільки вони давно є шанувальниками гурту. Пет Монахан також поділився своїм ентузіазмом, похваливши енергію та атмосферу Cheat Codes і висловивши гордість за те, що вони є частиною Bloom.

Ця спільна робота, напевно, стане хітом цього літа, нагадуючи слухачам про те, як важливо оточувати себе близькими людьми, які завжди підтримають вас.