Tiësto представляє свою версію пісні Maisy Kay «KARMA»

Tiësto чудово по співпрацював із висхідною поп-зіркою Maisy Kay. Голландський діджей повернувся з офіційним реміксом на пісню «Karma is a Bitch Like You», в якому використано приголомшливі вокальні дані співачки та основні елементи . Редагування тепер доступне на більшості музичних потокових сервісів під назвою KARMA (Tiësto Version).

Maisy Kay випустила “Karma Is a Bitch Like You” у 2022 році, і її вже прослухали сотні тисяч людей. Хоча це була не найпопулярніша пісня для співачки-початківця, цього було достатньо, щоб викликати інтерес у голландського діджея/продюсера Tiësto. Пісня, як випливає з назви, про карму, віру в те, що якщо з нами зробили щось погане, це повернеться до того, хто це зробив — відомий причинно-наслідковий зв’язок. Насправді текст пісні трохи глибший, досліджуючи зраду того, кому ми довіряли найбільше.

Офіційна редакція Tiësto є по-справжньому клубним підходом до оригінального треку. Створений на музичній основі Karma is a Bitch Like You, він примудряється створити оптимістичний трек, який добре виглядатиме на сцені танцювальної музики. У цьому немає сумнівів, оскільки тексти пісень, написані Мейзі Кей, як і раніше, добре звучать, а її вокал, що надихає, не слід забувати.