Кеті Перрі представляє душевний сингл “Lifetimes” напередодні виходу нового альбому “143”

Кеті Перрі повернулася з ще одним потужним синглом “Lifetimes” після виходу “Woman’s World” минулого місяця. Новий трек є другим синглом з її довгоочікуваного альбому 143, вихід якого заплановано на 20 вересня. Спродюсований Лукашем «Dr. Luke Готтвальдом і Воном Олівером, Lifetimes виходить разом з візуально приголомшливим музичним відеокліпом, знятим Стілз, відомим по своїй роботі з Bad Bunny.

У щирій заяві Перрі описала «Lifetimes» як пісню про вічне кохання — тему, яка глибоко резонує з нею. Написана разом із давнім співавтором Сарою Хадсон, Перрі досліджує ідею у тому, що родинна душа який завжди має бути романтичним партнером; це може бути дитина, найкращий друг або навіть домашня тварина. Розмірковуючи про свій особистий досвід, Перрі розповіла, що пісня була натхненна зв’язком з дочкою. Щоночі вона запитує свою дочку: «Ти знайдеш мене в кожному житті?», на що вона отримує втішну відповідь: «Так».

«Lifetimes» продовжує викликати хвилювання щодо 143, який стане першим альбомом Перрі після Smile 2020 року. Трек демонструє фірмове поп-звучання Перрі, одночасно передаючи послання про невпинну любов і зв’язок, яке знаходить відгук на універсальному рівні.