Тріо RÜFÜS DU SOL лауреат премії “Греммі”, випустило новий сингл “Lately”

 

 

Після трьох довгих років без нової музики RÜFÜS DU SOL випустили два нові сингли лише за три місяці до виходу нового альбому, реліз якого заплановано на 2024 рік.

“Lately” – танцювальний трек, що надихає, зіштовхує теми любові, інтуїції та довіри. Тепер на їхньому власному лейблі Rose Avenue Records ця захоплена літня пісня про кохання виходить після червневого релізу “Music Is Better”.

Стиль RÜFÜS DU SOL – це ейфоричні мелодії, які пронизують мікс, а мрійливий вокал ширяє на фоні звукових ландшафтів, що викликають мурашки, вміло поєднуючи електронні та інді-елементи з типово приголомшливим авторським підходом австралійської групи.

За три роки з моменту виходу альбому Surrender гурт RÜFÜS DU SOL досяг значних успіхів. У 2022 році вони виграли Греммі за найкращий танцювальний/електронний запис за свій головний сингл “Alive”. Наступного року вони отримали дві номінації на кращий танцювальний/електронний альбом і отримали п’яту премію ARIA в Австралії. Група об’їхала весь світ, виступаючи на фестивалях по всій Європі та Південній Америці, і вивела Surrender на сцени таких знакових північноамериканських майданчиків, як стадіон Forest Hills у Нью-Йорку, амфітеатр Red Rocks у Денвері та Hollywood Bowl у Лос-Анджелесі.