Confidence Man поділилися новим синглом “SO WHAT”

Новий трек взято з майбутнього альбому австралійського поп-танцювального гурту «3AM (LA LA LA)», реліз якого запланований на 18 жовтня на лейблі CHAOS/Polydor/I OH YOU. Він слідує за їх дебютним альбомом 2022 року «TILT».

Говорячи про новий реліз, гурт заявив: «Ми повернулися з хітом на плечах, про необхідність якого ви навіть не підозрювали. Він важкий. Він швидкий. По суті, це Мухаммед Алі, а ваші вуха це все, кого він коли-небудь боксував. Кажуть, на вершині стає самотньо, тому ми зробили цей хіт, щоби поділитися видом».

На додаток до анонсу свого майбутнього альбому, гурт нещодавно завершив серію міжнародних шоу, включаючи чотири виступи в Гластонбері, а також на інших відомих майданчиках по всій Європі та Австралії. Раніше,минулого місяця вони також анонсували майбутній мікс “Fabric Presents”.

У мікс, який вийде 23 серпня, увійшло безліч ексклюзивних треків від таких діячів австралійської електронної музики, як «друзі по сцені», такі як Joe Goddard, Joshua James, Mona Yim та The Emanations